De geschiedenis van AutoParcours

Het avontuur van AutoParcours begon rond 2008. Eerst voor de zakelijke markt en altijd op basis van een zoekopdracht. Dankzij het landelijke netwerk van onze adviseurs vonden we razendsnel de juiste auto’s voor uiteenlopende klanten. En wat gebeurt er als klanten keer op keer blij zijn? Precies, dan groei je. En dat deden we! Ook verkochten we steeds meer ex-leaseauto’s van moederbedrijf LeaseParcours aan particulieren. De ruimte die we hadden, werd al gauw te krap voor onze ambities. Toen kwam ineens het pand aan de Tinnegieter vrij én konden we Garage Petersen overnemen. Nu is de droom compleet. Onderhoud en reparaties voeren we uit in onze autogarage. In onze showroom kun je nette occasions kopen.

En wil je je auto verkopen? Ook dan kun je bij ons terecht.

Over de vakmensen van AutoParcours


Waarschuwing 1:
bij AutoParcours werken mensen die leven voor auto’s. 
Zodra de werkdag erop zit, gaan ze snel naar huis om aan hun eigen auto te sleutelen. Of om een game aan te zetten waarmee ze ingewikkelde autoreparaties simuleren. Knettergek zijn ze. Dat je het maar weet.

Waarschuwing 2: bij AutoParcours werken mensen die plezier hebben in hun werk. 
De een is misschien wat minder luidruchtig dan de ander, maar norse koppen, daar houden de mensen van AutoParcours niet van. Ze gaan op een open manier met elkaar om en lachen graag. Plezier hebben in je werk vinden ze stuk voor stuk belangrijk. Je bent gewaarschuwd.

Diehard is eigenlijk de beste manier om ons team te omschrijven

We zijn hardcore autofans en gaan ook erg ver om de mooiste auto voor je te zoeken. We doen niet alles voor die tevreden glimlach.

Maar wel veel.

Ons team

Marc van den Berg

Bedrijfsleider Profile

Alexander Lich

Technisch specialist

Jeroen Smit

Technisch specialist

Maaike van Steenwijk

Gastvrouw / receptioniste

Marco Prak

Verkoopleider

Jordy Drenth

Junior verkoopadviseur

Jans Weits

Commercieel Directeur

Sander Grooten

Junior verkoopadviseur

Sjors Knol

Technisch specialist

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2023