Marc van den Berg

Marc van den Berg

Marc van den Berg

Bedrijfsleider van de garage

Werken er bij AutoParcours ook mensen die niet voortdurend onder een auto liggen? Zeker! Marc is er zo eentje. Marc is een sleutelfiguur bij AutoParcours. Alleen laten we hem nooit aan auto’s sleutelen, want dan hadden we een probleem. Hij kan veel beter organiseren dan auto’s repareren. Bel je naar de werkplaats? Dan krijg je Marc aan de lijn. Maak je online een afspraak? Marc plant hem in voor de werkplaats. En de factuur ontvang je van? Precies: Marc. Maar daar stopt het niet. Wanneer een set ruitenwissers niet past, springt Marc uit zijn stoel en snelt naar de winkel voor onze monteurs. Kortom: hij doet heel veel. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je weer wegrijdt met een glimlach, beheert Marc het hele traject. Die veelzijdigheid van zijn werk vindt hij fantastisch.

Marc stuurt ook de monteurs aan. Hij zorgt ervoor dat het werkplaats-team draait als een geoliede machine. Als het nodig is, bespreekt hij samen met hen wat de beste aanpak is. Bijvoorbeeld als er bij een reguliere check iets onverwachts opduikt. “Dan bellen we de klant om te overleggen. Stel dat iemand erg krap zit, terwijl er een kostbare reparatie nodig is. Dan wil hij of zij misschien toch liever de reparatie, al is de auto nog zo oud. Want dan kan hij nog een jaar mee. Wij denken altijd mee, maar de klant bepaalt wat er gebeurt.”

“Iedereen is welkom, ongeacht de auto!”

Marc, Alexander en Jeroen zijn als team overgenomen van Garage Petersen. Dat heeft een groot voordeel: ze zijn ervaren en perfect op elkaar ingespeeld. Ze weten precies wat ze aan elkaar hebben en werken ontspannen samen in de nieuwe werkplaats in Stadskanaal.

Hoe mooi Marc die auto’s ook vindt, zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan familie en vrienden. Zwemmen met zijn zoontje en zijn vrouw, een potje tennissen onder vrienden en daarna gezellig borrelen, daar houdt-ie van.

Tip van de vakman

“Wees niet te bang om te bellen voor een klein probleem,” zegt Alexander. “Wat we heel vaak zien, is dat mensen zelf een lampje vervangen – ach, dat kan ik zelf wel, denken ze dan. Ze doen iets verkeerd en ontdekken dan bij de APK dat er een heel nieuwe koplamp op moet.” Hoe klein het probleem ook is, in de werkplaats van AutoParcours helpen we je graag.
Copyright © 2022. All rights reserved.