Maaike van Steenwijk

Maaike van Steenwijk

Maaike van Steenwijk

Receptioniste

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Weinig mensen staan zo positief en enthousiast in het leven als Maaike. Ze kijkt altijd naar wat ze wél heeft en niet naar wat ze mist. Vind je het gek dat we blij met haar zijn?

De functie van receptioniste is heel breed. Maaikes werkzaamheden variëren van het aannemen van de telefoon en koffie zetten voor klanten tot boodschappen doen voor de gezamenlijke lunch. Maar als Marc vrij is, neemt Maaike net zo makkelijk zijn werk over en maakt ze de werkorders. Ze overlegt dan met de monteurs, maakt een kostencalculatie en neemt contact op met klanten.

Maaike is ook een doorgewinterde organisator. Een feestje of evenement kun je met een gerust hart aan haar overlaten. Met haar aanstekelijke lach krijgt ze veel gedaan. En ze zorgt er persoonlijk voor dat iedereen die een bijdrage levert, daar goede resultaten mee behaalt.

Ze had nooit verwacht dat ze ooit nog eens iets met auto’s te maken zou krijgen. Hilarisch vindt ze dat. Ze heeft ervaring bij een bank, een juwelier en diverse kledingzaken. En dan nu ineens LeaseParcours. Hoewel ze thuis een oldtimer heeft (en daarmee bedoelt ze niet haar man) en meedoet aan oldtimerraces, moet ze nu meepraten over de carrosserie en allerlei onderdelen. Ze moet soms heel erg om zichzelf lachen als ze iets moet bestellen. Want hoe heette dat ding ook alweer?

Maar ze zet gewoon haar schouders eronder, want hard werken is ze gewend. Haar ouders, die ook elke dag het beste van zichzelf gaven, stimuleerden haar om als scholier al aan de slag te gaan. ‘Daar leer je veel van’, vonden ze. En daar staat Maaike nog steeds volledig achter. Behalve positief, enthousiast en hardwerkend is Maaike muzikaal. Zo lang ze zich kan herinneren, maakt ze al muziek. Samen met haar hele familie. Op zondagmiddag kwam iedereen samen bij opa en oma en dan ging het los. Vanuit dat warme nest is het gospelkoor ontstaan waar Maaike nog steeds deel van uitmaakt. Ze oefent een nieuw lied eerst thuis in haar eentje. Als het koor dan samenkomt, klinken al die verschillende stemmen om haar heen en staat er ineens een lied. Daar wordt ze heel gelukkig van.

Tip van de vakvrouw

“Vraag je je wel eens af of autolease iets voor jou is? En wat de mogelijkheden zijn? Bel gewoon even. Je kunt al je vragen aan ons stellen.”
Copyright © 2022. All rights reserved.