Sander Grooten

Sander Grooten

Verkoopadviseur

Sanders carrière in de autobranche begon als piepjonge car spotter. Hij fietste rondjes door de omgeving en zette de mooiste auto’s op de foto. Ging met vrienden naar beurzen, zoals de AutoRAI. Door zijn bijbaantje als autopoetser kreeg hij nog meer waardering voor auto’s. Hij koos voor de opleiding Verkoopmanager Mobiliteitsbranche, al past dat maar nauwelijks op een visitekaartje.

“Doe wat je leuk vindt! Als je daar je werk van kunt maken, gaan de dagen zó snel voorbij…”

Van stagiair tot autoverkoper
Hij begon bij LeaseParcours als enthousiaste stagiair, hierna werd hij junior salesmedewerker en inmiddels is hij verkoopadviseur. Omdat hij een aanhangerrijbewijs heeft, verzorgt hij autoleveringen op locatie en haalt hij leaseauto’s op die pech hebben gekregen. En zo rijdt hij door het hele land. Dat vindt hij hartstikke gaaf. Ook helpt hij klanten in de showroom en ondersteunt hij zijn collega’s. Sander is zo iemand die het werk ziet en de handen uit de mouwen steekt. Hij is attent, behulpzaam en maakt makkelijk contact.

Gek op auto’s – voor de beleving
Sander heeft een heel eigen kijk op de dingen. Zo is hij gek op auto’s – duh – maar niet vanwege de pk’s. Het gaat hem om de beleving. Hij vindt zijn cabrio met 100 pk veel leuker dan die andere met 300 pk. Auto’s fotograferen is nog steeds iets waarvoor je hem wakker kunt maken. Dat doen we niet, maar hij zet wel al onze auto’s op de foto voor Facebook.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024