Auto kopen in Stadskanaal

Wil je een auto kopen in Stadskanaal? Dat komt goed uit. Bij AutoParcours vind je online een ruim aanbod aan jonge ex-leasewagens. Liever vóór het kopen de leaseauto’s van dichtbij bekijken? Snappen we – kom gerust langs bij onze autohandel. De koffie loopt.

Waarom onze occasions kopen?

Bij AutoParcours doen we iets bijzonders. Onze occasions in Groningen zijn namelijk niet zomaar tweedehands auto’s – het zijn jonge leaseauto’s met een relatief lage kilometerstand. Deze mooie auto’s zijn altijd goed onderhouden. Uiteraard geldt dat voor een BMW X5 net zo goed als voor een Citroën C1. Hoe we dat zo zeker weten? Alle occasions zijn afkomstig van de eerste eigenaar: onze eigen leasemaatschappij LeaseParcours. Ook kun je van elke occasion gewoon de volledige onderhoudshistorie inzien. Zo ga je gegarandeerd met een veilige, betrouwbare occasion de weg op.

Occasions uit Stadskanaal, het hele jaar door goed onderhouden

Bij ons autobedrijf in Stadskanaal koop je gebruikte leaseauto’s in zeer nette staat. Voordat jij erin stapt, hebben onze vakmensen de auto al volledig nagekeken. Ook nadat je ermee bent gaan rijden, ben je van harte welkom. Bijvoorbeeld voor de jaarlijkse APK. Of wanneer je denkt dat iets niet helemaal soepel loopt. In de werkplaats zorgen onze monteurs ervoor dat de occasions hun hoge kwaliteit behouden. Steeds meer mensen uit de regio weten ons te vinden. Ook voor het verwisselen van de banden of het vervangen van een versnellingsbak ben je bij onze garage in Stadskanaal aan het juiste adres.

Ex-lease-auto kopen? Particulier en zakelijk

AutoParcours is er voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Bestelauto nodig voor de zaak? Of liever een Toyota Corolla voor het gezin? We hebben ex-leasewagens te koop in alle soorten en maten, voor iedereen. Van compacte hatchbacks en populaire stationwagons tot zeer exclusieve modellen. Een auto kopen in Stadskanaal was nog nooit zo makkelijk.

Liever een auto leasen dan kopen? Via AutoParcours kun je de voormalige lease-auto’s ook gewoon opnieuw leasen. Dit regelen we makkelijk en snel via LeaseParcours. Bel of mail ons voor persoonlijk advies over de mogelijkheden. Staat jouw droomauto niet tussen ons actuele aanbod? Nog beter. Onze adviseurs kunnen niet wachten om voor je op zoek te gaan.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024