Richard Herwijnen

Richard Herwijnen

Contractbeheerder

Richard stelt de contracten op voor de leaseadviseurs. Hun offerte is door de klant goedgekeurd, en vervolgens moet er een contract worden opgesteld. Aan de hand van alle informatie die de leaseadviseur aanlevert, gaat Richard aan de slag met het contract.
Daar komt nog van alles bij kijken. Zo zorgt Richard voor een bestelbon en een WM1192-verklaring voor de verzekering die de klant gaat afsluiten. De klant moet deze verklaring door zijn verzekeraar laten ondertekenen en bij Richard inleveren.

Er is wel een calculatieprogramma ter ondersteuning van het hele proces, maar Richard moet nog zeker 40 stappen doorlopen en elke stap secuur controleren voordat het contract klaar is. Hij heeft inmiddels diverse handleidingen gemaakt om proces te beschrijven.

“Neem de tijd om je werk goed te doen. Als je te snel wilt, maak je alleen maar fouten.”

In de verf, uit de verf
En dan te bedenken dat hij jarenlang in de verf heeft gezeten. Hij werkte met veel plezier in het magazijn van een verfgroothandel, bleef zich ontwikkelen en eindigde op de financiële afdeling. En toen werd het na ruim 25 jaar tijd voor iets nieuws. Hij vermoedt dat hij bij LeaseParcours is aangenomen omdat hij no-nonsense is, van hard werken en humor houdt. En omdat hij gewend is dat de klant voorop staat en dat je daar alles voor moet doen. En dat zou zomaar eens kunnen kloppen.

Thuis kijkt Richard graag naar sport, vooral van Formule 1 is hij een groot fan. Hij mag ook graag met zijn dochters naar films en documentaires kijken. En die films zijn zeker niet alleen romcoms, want de dames zijn niet van de zoetigheid. Actiefilms en horror zijn favoriet!
Richards motto: ga respectvol met elkaar om, al sta je qua mening lijnrecht tegenover elkaar.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024