marco krops

Marco Krops

Administratief medewerker

Na 21 jaar bij een groothandel te hebben gewerkt, vroeg Marco zich af of hij daar tot aan zijn pensioen wilde blijven. Het antwoord was nee. En toen zag hij die vacature voor administratief medewerker bij LeaseParcours. Nu houdt Marco zich bezig met debiteurenbeheer, schadebeheer en verzekeringsbeheer. En nog vlak bij huis ook!
Marco is een doorzetter die zich graag vastbijt in iets nieuws. Hij wil alles zo snel mogelijk weten. Ook is hij dol op het principe ‘afspraak is afspraak’, wat hem heel geschikt maakt voor zijn taken.

Hij woont met zijn vriendin in hun droomboerderij – een gouden plek die ze grondig hebben gerenoveerd. “Echt een lot uit de loterij”, zegt hij. Hij is al vele jaren lid van de plaatselijke voetbalclub. Voetbal is zijn passie en die club brengt hem energie en waardevolle vriendschappen.

“Als je je doel niet bereikt, verander dan je aanpak en niet je doel.”

Op de racefiets maakt Marco indrukwekkende tochten. Afgezien van de ritten die hij met vrienden en oud-collega’s maakt, kijkt hij elk jaar weer uit naar de Amstel Gold race. Als amateur rijdt hij dan 150 km. Ook de Elfstedentocht van 240 km fietst hij.

Marco heeft regelmatig ervaren dat iets niet lukte, maar dat hij toch moest zien dat hij het voor elkaar kreeg. “En dan kun je je doel bijstellen, maar dan kom je er niet,” aldus Marco. “Bedenk dan een andere manier om daar te komen.” 
Kijk, en daarom werkt Marco dus bij LeaseParcours.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024