Marc van den Berg

Marc van den Berg

Commercieel ondersteuner

Als commercieel ondersteuner gaat Marc het gesprek aan met klanten. Hij vraagt wat hun wensen zijn, welke auto bij hen past en bemiddelt van inkoop tot aflevering van de auto. Hij vindt het fijn om iets te doen waar iedereen blij van wordt.

Ook nieuwe leads volgt Marc op. Hij reageert op vragen die via de website binnenkomen, mensen die op de website hebben gechat of na sluitingstijd een mail hebben gestuurd. ‘Zijn er nog vragen, kunnen we je ergens mee helpen, waar ben je naar op zoek?’ Zijn doel daarbij is dat mensen precies weten waar ze aan toe zijn en dat het plaatje klopt. Dat ze bijvoorbeeld niet een Ferrari bestellen, terwijl ze een busje nodig hebben voor hun schildersbedrijf.

Waarom Marc zo van zijn werk geniet? Laten we beginnen met het leuke team waarvan hij deel uitmaakt. Dat is een jonge, enthousiaste groep. Het klikt goed met iedereen. Het werk van leaseadviseur brengt hem nieuwe inzichten. Daar was hij ook wel aan toe, na dik 15 jaar in een garage te hebben gewerkt. Hij wordt nog steeds omringd door auto’s, maar doet toch heel andere dingen.

"Geniet zo lang en veel als je kunt. Nu. Vandaag."

Hoe mooi Marc die auto’s ook vindt, zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met familie en vrienden. Hij heeft zelfs een caravan gekocht om met zijn vrouw en twee zonen op pad te gaan. Da’s puur genieten, wat Marc betreft.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024