Maikel Siekman

Maikel Siekman

Administratief medewerker

Omdat hij administratief medewerker is, kom je Maikel alleen achter de schermen tegen. En zo heeft hij het graag. Hij ondersteunt Head of Finance Bianca en contractbeheerder Richard. Hij bereidt alles voor wat er binnenkomt aan offertes, contracten en facturen. Vooral Bianca legt diverse taken bij hem neer en dat worden er steeds meer.

“Het team is wat me het meeste aanspreekt. Het werkt gewoon lekker hier.”

Logica en structuur
Wat hij prettig vindt in zijn werk, is dat hij heel concreet bezig is. Het administratieve proces verloopt volgens een aantal stappen en daar zit een bepaalde logica en structuur in. Dat trekt hem aan, terwijl structuur en orde niet eens op de eerste plaats komen voor Maikel. Fijne collega’s vindt hij veel belangrijker. “Iedereen gaat er gewoon voor. We werken allemaal naar hetzelfde doel. Ik voel me hier welkom.”

Klussen, sci-fi en Photoshop
Maikel en zijn vriendin zijn druk bezig hun huis op te knappen. Er moet nog het nodige gebeuren, maar het werk is wel te overzien. Ze hebben een mooi plekje gevonden en zijn daar stikgelukkig. Als de zaag en de klopboor zijn opgeruimd, kijken ze graag naar Star Wars en andere sci-fi series en films.

Iets anders dat je over Maikel wilt weten, is dat hij vroeger grafisch ontwerper of architect wilde worden. Met bedrijfskunde heeft hij voor veiligheid gekozen. Hij wist totaal niet wat hij wilde en bedrijfskunde is lekker breed, vandaar. Met Photoshop als hobby komt hij toch nog een beetje in de buurt van zijn jeugddroom. Hij is er best goed in. Misschien zit er nog een carrière als YouTuber in? De toekomst zal het leren.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024