Maaike van Steenwijk

Gastvrouw & Receptioniste

Weinig mensen staan zo positief en enthousiast in het leven als Maaike. Ze kijkt altijd naar wat ze wél heeft en niet naar wat ze mist. Vind je het gek dat we blij met haar zijn?
De functie van receptioniste is heel breed. Maaikes werkzaamheden variëren van het aannemen van de telefoon en koffie zetten voor klanten tot boodschappen doen voor de gezamenlijke lunch. Maar als Marc vrij is, neemt Maaike net zo makkelijk zijn werk over en maakt ze de werkorders. Ze overlegt dan met de monteurs, maakt een kostencalculatie en neemt contact op met klanten.

Ze had nooit verwacht dat ze ooit nog eens iets met auto’s te maken zou krijgen. Hilarisch vindt ze dat. Ze heeft ervaring bij een bank, een juwelier en diverse kledingzaken. En dan nu ineens LeaseParcours. Hoewel ze thuis een oldtimer heeft (en daarmee bedoelt ze niet haar man) en meedoet aan oldtimerraces, moet ze nu meepraten over de carrosserie en allerlei onderdelen. Ze moet soms heel erg om zichzelf lachen als ze iets moet bestellen. Want hoe heette dat ding ook alweer?

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”

Elke dag een handje noten
Maaike is ook muzikaal. Zo lang ze zich kan herinneren, maakt ze al muziek. Op zondagmiddag kwam iedereen samen bij opa en oma en dan ging het los. Vanuit dat warme nest is het gospelkoor ontstaan waarvan Maaike nog steeds deel uitmaakt. Ze oefent een nieuw lied eerst thuis in haar eentje. Als het koor dan samenkomt, klinken al die verschillende stemmen om haar heen en staat er ineens een lied. Daar wordt ze heel gelukkig van.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024