Jeroen de Jong

Jeroen de Jong

Operationeel directeur

Als operationeel directeur is Jeroen verantwoordelijk voor het financiële plaatje van alle leasecontracten. Ook houdt hij zich bezig met de professionalisering van het hele bedrijf. Hij organiseert alles wat te maken heeft met het nieuwe pand, zoals de verbouwing, verlichting, signing en inrichting. Behalve een nieuw pand zijn er diverse systemen aangeschaft, en die vragen veel aandacht.

Het programma voor de werkplaats is daar een voorbeeld van. Een dag per week is Jeroen ‘Chef Werkplaats’. Hij checkt dan voorraden, plaatst bestellingen en geeft klanten die zich aanmelden, een plekje in de planning. En wanneer het kan, gaat hij aan de slag om het nieuwe programma op orde te brengen.

“Resultaat is belangrijk, maar het doen is ook prachtig.”

Zijn doel? Dat de zaak goed loopt en zelfvoorzienend is, dat alle systemen goed draaien en dat alle collega’s precies weten wat hun taken zijn.

Jeroen is direct. Hij zegt wat hij voelt. Dat hij je te woord staat met zijn brede glimlach, maakt het contact des te prettiger. Het is belangrijk voor hem dat LeaseParcours laagdrempelig, makkelijk en flexibel is, maar ook sterk is als het op de inhoud aankomt. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring in het bankwezen heb je aan Jeroen een goeie. Hij stelt de juiste vragen, is nauwkeurig en gaat complexe situaties nooit uit de weg. Omdat hij alles wil weten van nieuwe wet- en regelgeving, bezoekt hij graag seminars en workshops op dat gebied.

Ook in zijn vrije tijd bouwt Jeroen graag iets moois op. De woning die hij en zijn vriendin in 2019 kochten, is inmiddels helemaal opnieuw opgebouwd. Daar wonen ze nu heel tevreden met hun gezin.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024