Daniël Velthuis

Leaseadviseur

Als 6-jarig jongetje leerde Daniël al autorijden. Een paar jaar later deed zijn broer er nog een schepje bovenop door hem in zijn crossauto te laten rijden. Op een dubbelgevouwen kussen, anders kon hij niet over het stuur heenkijken. Wat een vrijheid! Heerlijk.
Zo behendig als hij met auto’s was, zo rommelig verliep zijn leven op het gebied van school en werk. Hij zwalkte alle kanten op. Ach weet je, hij heeft gewoon een heel brede belangstelling. Gelukkig is hij inmiddels veilig geland bij LeaseParcours.

“Grenzen opzoeken kan spannend zijn. Maar wat een voldoening als het lukt!”

Communicatie, techniek en zakelijkheid
Daniël is gevoelig voor omgeving, mensen en inspiratie. De combinatie van communicatie, techniek en zakelijkheid is helemaal zijn ding. De functie van leaseadviseur past hem dan ook als een handschoen. Hij pakt nieuwe aanvragen op. Hij bouwt een fijne klantrelatie op, vraagt wat de klant wil en kan, wat er bij de klant past en bemiddelt van inkoop tot aflevering.

Kijken wat je waard bent
Daniël houdt wel van een uitdaging. Voor hem betekent dat grenzen opzoeken en kijken wat je waard bent. Dat kan stress én een gevoel van overwinning opleveren: “Het is cool en het lukt mij! Progressie maken is leuk, net als nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen.” Ook vindt hij dat je niet moet opgeven als het moeilijk wordt. Hoe zwaar het ook is, er is altijd een weg. Er is nog zo veel moois in het leven. Met een goede vriend heeft hij zelfs een standaard begroeting:
“Hoe gaat het?”
“Helemaal *&%$#. Maar het kon minder.”

Je zou bijna kiezen voor zakelijk leasen om Daniël Velthuis als leaseadviseur te hebben.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024