Bianca Prins

Bianca Prins

Head of Finance

Eigenlijk is Bianca opgeleid tot verpleegkundige. Tijdens haar allerlaatste stage ontdekte ze dat dit werk helemaal niets voor haar was. Wat een ellende! Uiteindelijk kwam het toch nog goed, want ze werd met open armen ontvangen bij LeaseParcours. En hier voelt ze zich helemaal thuis.

Altijd klaar voor een uitdaging
Bianca’s werk is superleuk. Als Head of Finance is ze verantwoordelijk voor de hele financiële afdeling van LeaseParcours en AutoParcours. Ze zorgt voor allerlei rapportages, zodat Jans en Jeroen inzichtelijk hebben hoe de zaken ervoor staan. Ze doet debiteurenbeheer, de administratie van de werkplaats en nog veel meer. Het geeft Bianca een goed gevoel als de administratie netjes op orde is. Dat iemand iets komt vragen en dat ze kan zeggen: “Dat is allang geregeld.”

“Ik wil nieuwe dingen leren. Anders doe je elke dag hetzelfde. Niks aan toch?”

Gezin en ronkende motoren
Thuis heeft ze een man, een zoon en twee honden. Die zorgen voor een fijne invulling van haar leven. Met de honden doet Bianca zowel behendigheidstrainingen als gehoorzaamheidstrainingen.

Ze kijkt graag naar sport op televisie, vooral als het om motorracen gaat. Vroeger had ze zelf ook een motor, die de deur uit ging toen ze moeder werd, maar ze weet nu al dat de motorsport een glorieuze comeback gaat maken in haar leven. Met haar man gaat ze dan tochten maken door Europa. Of ze in hotels gaan overnachten of in een tentje, is nog een grote vraag. Het zal een beetje om en om worden. Want één van de twee is bepaald geen slechtweer-kampeerder. Mag jij raden wie dat is.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024