Alwin Bouwes

Lease Salesmanager

Als Head of Lease stuurt Alwin de hele afdeling Lease aan. Daarbij neemt hij Jans en Jeroen heel wat taken uit handen. Laat je vooral niet intimideren door zijn postuur en enthousiasme. Deze grote vriendelijke reus heeft beslist het beste met je voor.

Hij ervaart de snelle groei van LeaseParcours als bijzonder. Verhuizingen, het opzetten van AutoParcours en het inrichten van de werkplaats – hij is er trots op om het allemaal mee te maken. En hij is ervan overtuigd dat het komt doordat hij en zijn collega’s er vol voor gaan.

“LeaseParcours is zo’n beetje geëxplodeerd. Dat is gewoon prachtig.”

Alwin blinkt uit in het opbouwen van sterke contacten met klanten. Over zakendoen heeft hij een duidelijke mening: je moet elkaar gewoon iets gunnen. Daar draait het om. Hij vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen. Ook fysiek wil hij aan zichzelf blijven werken. Hij schrijft zijn eigen voedingsschema’s en trainingsschema’s en helpt ook anderen daarmee. Verder is hij gelukkig met zijn vriendin, ziet hij zijn vrienden zo vaak mogelijk en kijkt hij, net als Marco, graag naar Formule 1.

Alwin heeft nog een tip voor mensen die net zo succesvol willen worden als hij:
“Wees jezelf, probeer niet met een masker op te lopen en doe niet alsof je alles leuk vindt. Je hebt van die mensen die met iedereen meepraten. Wees gewoon oprecht, daar kom je veel verder mee.”

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024