Marco Prak

Bedrijfsleider

Marco houdt van snelheid. Formule 1, coole waterscooters en mooie wagens – het is niet voor niets dat hij al vele jaren in de automotive branche werkt. Als Head of Sales bij AutoParcours is hij verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en presentatie van auto’s, het aansturen van collega’s en het importeren en exporteren van auto’s.

Daar is Marco goed in. Hij leeft voor relaties en klantcontact. Hij geniet van het moment dat een klant trots en tevreden wegrijdt in een mooie auto. Daar kan wat hem betreft weinig tegenop. Behalve zijn kinderen, natuurlijk. Is er een beter begin van de dag te bedenken dan de schaterlach van je kinderen?

“Het afleveren van een auto moet een feestje zijn.”

Hij heeft ook nog iets te leren: hij zou wel wat minder chaos om zich heen willen veroorzaken. Het zal je niet verbazen dat hij een hekel heeft aan ‘papieren rompslomp’, want hij is gewoon niet zo netjes en al die documenten moeten met zorg worden ingevuld. Hij is veel liever bezig met de handel zelf.

In- en verkoop, adviseren, contacten met relaties onderhouden – Marco doet het allemaal. Stopt dat enthousiasme van deze alleskunner bij de deur? Zeker niet. Sterker nog, wees niet verbaasd als je een appje krijgt waarin hij vraagt hoe het met je is. Met zijn streven om voor elke klant het beste resultaat te behalen, veranderen sommige contacten vanzelf in vriendschappen.

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2024