Jeroen de Jong

Jeroen de Jong

Adviseur: werkzaam in de finance sinds: 2012

Over mijn werk

“Klanten help ik met persoonlijk, financieel advies op maat bij huurkoop of lease. En verder draag ik de verantwoordelijkheid voor de boekhouding en administratie van LeaseParcours. Dit doe ik met kennis vanuit mijn hbo-opleiding Financial Service Management. En met kostbare ervaring, die ik opdeed bij mijn eerste werkgever ABN Amro.’’

Over mijn uitdaging

“Lastige situaties toch oplossen en mensen met twijfel of onzekerheid degelijk en duidelijk adviseren, zodat zij zich goed geholpen voelen en klant worden of blijven. Dat werk doe ik met bezieling.’’

Over de toekomst

“In de toekomst zie ik een grote leasemaatschappij met een brede dienstverlening. Zo is een van onze ambities om onze verzekeringstak verder uit te breiden. Onze klanten totaal ontzorgen in automobiliteit en alles wat daarbij komt kijken, dat is onze visie. LeaseParcours blijft groeien en bloeien.’’

Contact Informatie

Email:
J.dejong@autoparcours.nl

Telefoon:
0599 – 204 050