Jordy Drenth

Jordy Drenth

Junior Salesmedewerker

De eerste keer dat Jordy bij AutoParcours binnenkwam, keek hij zijn ogen uit naar de super dikke auto’s in de showroom. De tweede keer was dat weer zo, en de derde keer stonden er ineens veel minder. Er waren namelijk teveel auto’s verkocht. Toen wist hij het zeker: “Hier wil ik werken!”Maar ja, hij had tot dat moment een compleet ander product verkocht. Hoe kon hij Jans en Jeroen ervan overtuigen dat hij de ideale kandidaat was? Dat bleek helemaal niet zo moeilijk, want Jordy bracht zijn passie voor auto’s helder onder de aandacht, en AutoParcours had ruimte voor een salesmedewerker.

“Als je gelooft in wat je denkt, zal er altijd gebeuren wat je wilt.”

Fijne collega’s
Hij viel met zijn neus in de boter: “Mijn collega’s zijn laagdrempelig, maken makkelijk contact en de sfeer is gemoedelijk. Dus het was meteen heel fijn om hier te zijn.”
Behalve auto’s verkopen zorgt Jordy ervoor dat auto’s klaar zijn voor de verkoop en dat ze worden afgeleverd. Hij brengt ze naar het poetsbedrijf, fotografeert ze voor de website, neemt telefoontjes aan en ondersteunt bij de inkoop en export van auto’s.

Liever Playstation dan Netflix
Buiten werktijd draait zijn leven eens per twee weken om zijn zoon. Alles staat dan in het teken van uitstapjes maken en leuke dingen doen. Verder houdt hij van gamen en gezelligheid met vrienden. In plaats van Netflix zet hij liever de Playstation aan. Dat is wel een dingetje!

Direct advies nodig?

020 820 2109

AutoParcours © 2023