Over de vakmensen van AutoParcours

Over de vakmensen van AutoParcours

Waarschuwing 1:

bij AutoParcours werken mensen die leven voor auto’s.

Zodra de werkdag erop zit, gaan ze snel naar huis om aan hun eigen auto te sleutelen. Of om een game aan te zetten waarmee ze ingewikkelde autoreparaties simuleren. Knettergek zijn ze. Dat je het maar weet.

Waarschuwing 2:

bij AutoParcours werken mensen die plezier hebben in hun werk.

De een is misschien wat minder luidruchtig dan de ander, maar norse koppen, daar houden de mensen van AutoParcours niet van. Ze gaan op een open manier met elkaar om en lachen graag. Plezier hebben in je werk vinden ze stuk voor stuk belangrijk. Je bent gewaarschuwd.

Jeroen de Jong

“Kwaliteit is nooit toeval. Het is juist het uitsluiten van toeval.”

De geschiedenis van AutoParcours

Hoe word je hét autobedrijf van de regio rondom Stadskanaal? Dat vertellen we je graag. Het avontuur van AutoParcours begon rond 2008. Eerst voor de zakelijke markt en altijd op basis van een zoekopdracht. Dankzij het landelijke netwerk van onze adviseurs vonden we razendsnel de juiste auto’s voor uiteenlopende klanten. En wat gebeurt er als klanten keer op keer blij zijn? Precies, dan groei je. En dat deden we! Ook verkochten we steeds meer ex-leaseauto’s van moederbedrijf LeaseParcours aan particulieren. De ruimte die we hadden, werd al gauw te krap voor onze ambities. Toen kwam ineens het pand aan de Tinnegieter vrij én konden we Garage Petersen overnemen.

Nu is de droom compleet. Onderhoud en reparaties voeren we uit in onze autogarage. In onze showroom kun je nette occasions kopen. En wil je je auto verkopen? Ook dan kun je bij ons terecht.

Ons team

De monteurs en adviseurs van AutoParcours ademen auto’s. Figuurlijk dan. Ze zijn de hele dag op pad voor jouw droomauto, of hangen onder je auto om uit te zoeken wat er aan de hand is. Maar ook na werktijd gaan de auto’s en pk’s niet uit hun gedachten. Bij AutoParcours werken complete vakidioten. En weet je wat nou zo apart is? Daar zijn we nog trots op ook.

Monteur en APK-keurmeester
Bedrijfsleider
Copyright © 2022. All rights reserved.